Klargörande och sjukhuset
 
 
Fick hem ett krya-på-dig-paket av mina fina moster förra veckan. Precis vad jag behöver, men framförallt lite fina ord och pepp.
 
Kände att allt blev lite rörigt när jag startade bloggen. Först ett inlägg där jag skrev att jag var sjukskriven och sedan helt plötsligt en krönika. Nu i efterhand har jag kommit på att det kanske var lite svårt att hänga med i svängarna så jag tänkte klargöra lite saker.
 
För tre veckor sedan (i lördags) åkte jag hem efter att ha skrivit högskoleprovet. Jag skjutsade först hem en kompis, och fortsatte sedan min väg hem. När jag var 5-10 minuter från att vara hemma så möter jag en bil, som helt plötsligt kör över i mitt körfält. Jag ser det inte som ett alternativ att köra in i denna bil, så kör istället ner i diket. Resten kan ni läsa om i krönikan som ni hittar HÄR
 
Nu är jag sjukskriven resten av året men egentligen vet ingen hur lång tid det kommer att ta innan jag blir bra. Det går långsamt och är segt, men det är bara att kämpa på. Så där hör ni alla hur viktigt det är att ta det försiktigt i trafiken.
 
Idag ska jag till sjukhuset igen. Men denna gång behöver jag (tack och lov) inte vara orolig för att bli inlagd igen. Nu ska jag göra ett EMG eftersom det är nerver jag har problem med, och de som gör att jag inte kan gå och måste hoppa runt på kryckor.
 
Hoppas ni har en fin måndag, kram på er
EVELINA

Nej vad jobbigt :( Förstår att det kommer att ta tid att bli helt bra, men hoppas verkligen att du börjar må bättre snart! Sköt om dig!

Svar: Tack snälla, kram!
Tilda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like