När negativt blir positivt
 
Igår skulle jag fräscha till mig lite genom att färga ögonbrynen, men det blev en megafail och de blev supermörka. Låg och vred mig i sängen mellan 23-01 och när jag väl somnade så bestämde sig kroppen för att vakna minst en gång i timmen. Härligt. Idag vaknar jag upp hängig och halvsjuk. Dessutom, som pricken över i:t har jag skavsår från skenan. 
 
Nej, nej, nej. Nog med det negativa tänkandet. Dags att vända det till något positivt.
 
Ögonbrynen som jag färgade igår, visst blev de lite mörka, men då behöver jag i alla fall inte fylla i dem haha. Känner mig lite hängig och sjuk, men det är nog mestadels pga den dåliga sömnen inatt. Idag ska jag börja dagen med en stor tallrik havregrynsgröt (favoriten). Sedan ska jag bädda ner mig under en filt med en kopp té och lyssna på senaste avsnittet av "Spår", och när det är slut ska jag se på "Historieätarna". Skenan får vila, eftersom jag har den i princip dygnet runt så har jag fått skavsår, så jag tar en paus från den idag.
 
Kom ihåg! Det är okej att inte vara på toppenhumör varje dag. Men jag vet att jag personligen har så lätt att hamna i negativa spiraler när jag tänker i negativa banor, och jag har ganska svårt att ta mig ur dem. Så därför gjorde jag idag ett litet expiriment för att se hur man kan göra en negativ tanke/mening till något positivt.
 
Kram!
Gudrun Ahrman

Åh vilken bra vändning!

Svar: Eller hur?! Så lätt också! Ha en fin torsdag, kram
Tilda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like