Fräscha naglar steg för steg
Jag tänkte visa er hur jag gör när jag fixar mina naglar. Jag har alltid varit intresserad av naglar och olika nageldesigner. När jag var yngre kunde jag sitta i timmar för att fixa en design jag hade sett på youtube, trots att jag visste att det bara skulle hålla max en vecka, eftersom jag alltid arbetat med vanligt nagellack.
Ovan ser ni mina naglar före. Avskavt nagellack och med en veckas utväxt. Såhär brukar egentligen aldrig mina naglar se ut haha, så fort lite nagellack skavs bort - åker removern fram.
 Dags för nagellacksborttagning. Jag tar den vi har hemma, duttar lite på en pad och tar bort nagellacket. När det är borta så brukar jag fila till naglarna i den form jag vill ha dem.
Efter det tar jag på en nagelbandsremover och lite nagelolja. Sedan "trycker" jag ner nagelbanden med mina egna naglar, brukar inte vara så noga men vill inte att de ska växa upp på själva nageln. Jag brukar tvätta händerna en gång för att få bort nagelbandsremovern, och sedan tar jag på lite till olja och låter den torka in.
Och där har vi det färdiga resultatet. Eller inte riktigt, de ska såklart målas också men jag tänkte låta mina naglar vila några dagar från nagellack nu. Men när jag lackar naglarna och vill att det ska hålla så länge som möjligt (det vill säga inte är lat) så gör jag såhär, och det brukar hålla i ungefär en vecka beroende på nagellack.
1. Buffa nagel med en nagelbuff - en sådan här
2. Lacka naglarna med ett baslack för att förhindra att de missfärgas och så det håller bättre.
3. Välj ditt färgade lack, och lacka så många lager som det behövs för att vara heltäckande.
4. Avsluta med topplack.
Mitt favorit bas- och topplack är ett från Isadora, då behöver man inte två separata lack.
Zyllah

Jag har så fruktansvärda naglar så jag har aldrig fått chansen att riktigt bry mig om dem. Jag ska dock bli bättre. <3

Svar: Man gör ju som man vill, det blir ju alltid så att det man har intresse för lägger man ner med tid på. Kram 🌸
Tilda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress