Trender 2016
T-shirt under klänning Detta var en trend som jag verkligen h a t a d e i början. Jag tyckte att det var så fruktansvärt fult och att det bara såg barnsligt ut. Nu idag tycker jag att det är svinsnyggt. Speciellt att ha en vanlig vit t-shirt under, och sen ha något annat material på klänningen; skinnimitation, sammet eller siden. Nu kanske inte detta är så väldigt aktuellt då jag tycker att det är snyggast att vara barbent till, men tycker ändå att det är kul hur man kan gå från att hata en trend till att älska den. Gör man det för att det är en trend och att man ska gilla trender? Eller varför ändrar man sig? Vad tror ni?
 
Pyjamas till vardags Har jag väldigt svårt för. Kan verkligen inte se mig själv springa runt i en pyjamas på stan. Men som med alla saker så kan jag tycka att vissa passar väldigt bra i det, men jag själv skulle inte trivas i det. Pyjamas gosar jag runt i hemma.
 
Off shoulder blir one shoulder Nu har off shoulder-trenden gått och blivit en axel mindre. När jag var yngre, tycker jag att jag var supercool när jag hade mina one-shoulder-linnen och jag tycker faktiskt fortfarande att det är snyggt. Summeringen blir att jag gillar både off shoulder och one shoulder, även om jag inte har jättemånga sådana plagg själv.
 
Bilder från Weheartit
 
Gröna toppar H&M Sammetskostym Daisy Grace Väska Glitter
 
Sammet Tror bara jag har ett ord för den här trenden. Ä l s k a r. Ända sedan jag såg Tilde på Nyhetsmorgon i en sammetskostym så har jag varit obsessed. Jag tycker inte att det kan bli fel med sammet. Antingen går man all in, eller har det som en detalj - vilket som är supersnyggt enligt mig.
 
Strumpor i klackar Har jag väldigt svårt för. Jag såg det på flera catwalks men tycker inte riktigt om det. Visserligen ser bilden i collaget ut att vara strumpbyxor - vilket jag gillar bättre, men att ha ett par röd-grön-blå-prickiga strumpor i ett par pumps tror jag inte kommer bli en favorit för min del.
 
Som med alla saker så har vi olika åsikter. Detta är mina åsikter och som jag skrev så tycker jag att vissa saker är jättefina på andra, men kan inte alls se mig själv i det. Här har jag utgått från vad jag skulle klä mig i själv, så det finns ingen anledning till att ta illa upp. Puss
Sarah - chic W

Att ha t-shirt under linnen och klänningar, den trenden förstår jag mig fortfarande inte på. Men det kanske kommer bli samma för som som för dig till slut, haha. Och strumpor i klackar.. vem kom på den idén?

Svar: Haha, det är så konstigt det där med trender! Du får säga till om du ändrar dig med klänningstrenden ;) Kram
Tilda

Therese

Inte riktigt min sorts av mode.. Men hade alla haft samma smak så hade det ej varit så kul :P

Kolla gärna in min julkalender i bloggen :D
En ny lucka öppnas varje morgon med tävlingar och rabattkoder ända fram tills julafton :)

Svar: Precis! Absolut det ska jag göra, kram :)
Tilda

Tilda Barkselius

Flera snygga saker!!

Svar: :D Kram!
Tilda

Fröken Rödlök

svar: Hon gör jättefina smycken, verkligen!
Haft en jobbig måndag då jag opererat mig i foten - mår sådär just nu. Hoppas din var bättre =) Kram

Svar: Hoppas det blir bättre! Kram
Tilda

Carro

Fint på andra, men inga trender för mig :)

Svar: Man får klä sig precis hur man vill! Kram :)
Tilda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress